25 Jan

Chewie busar!


Vet ni? Det gick riktigt bra hos hundinstruktören, vi fick lära oss bra saker och Chewie busade under hela tiden vi var där. Hon tyckte inte han var så värst stressad utan mer ovan vid miljön och det kändes som en otrolig lättnad! Hon tyckte han var en fin Eurasier kille och då gick vi därifrån med ett stort leende.

Nu när han har varit i karantän i alldeles för många dagar (enligt Chewie) så fick han äntligen träffa bästisen Embla! Dem blev som två små barn och lekte för fullt, ett kärt återseende för båda. Dem fick leka som galningar i hundgården och sen åkte vi hem till dem och då lekte dem också för fullt. Embla som vanligtvis får säga till Chewie att " det räcker med lek nu..jag är för trött" var en energiknippe som snarare bara ville leka och Chewie var inte sen att haka på.  När dem tog det lugnt framför tv:n så låg Embla nära Chewie så att Chewie fick slicka henne lite på nosen och kela lite.

Men ni vet att Chewie har haft lite för mycket energi kvar efter promenaderna ( ingen slö sällskapshund här nej), han vill leka och springa av sig och även om jag springer efter honom och leker kull i hundgården så finns det en limit som hundar tydligen inte känner av. Så jag är inte så kul att leka med då jag flåsar och är trött efter 10min spring fram och tillbaka. Så han har visat sitt missnöje på alla sätt och vis...


får ut energi genom att bita sönder viktiga veterinär papper...


försöker få Affe att leka kull med honom..


Chewie-"kom igen då, om du jagar mig först?"


Affe- "Seriöst? Ska jag verkligen behöva leka med den här stora lunsen?"

//Gaby


Skrivet för nästan 9 år sen | Comments 2 kommentarer | permalänk

Kommentarer


postades för nästan 9 år sen
Lellan:
hahah, jag skulle inte heller våga leka kull med Chewie om han tittade sådär på mig ;)
postades för mer än 7 år sen
zsdpjlzjas:
5dp1iq ewnkoengwnlf
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt