14 Dec

Chewie leker i skogen


Så här ser det ut när snön kommit till sverige, chewie passade på att smita när jag skulle skaka av en smulig duk och han rullade och grävde in huvudet i snön...


Sen lovade jag visa filmer på när han och Embla lekte ihop för någon vecka sen (lite sen med uppladdningen men nu kommer det!)sen hann vi ikapp dom och så fortsatte dom att skutta runt med varandra...men då helt plötsligt stannade dom till, och började nosa och så märker jag att dom verkar alldeles för intresserade så hann vi precis stoppa dom från att tugga i sig en massa hästdynga!


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 3 kommentarer | permalänk

Kommentarer


postades för ~13 år sen
Kayleen:
Thank God! Smoenoe with brains speaks!
postades för ~13 år sen
yawvjafvick:
og4ncN ijfkssllpihz
postades för ~13 år sen
Amelia:
Hey, that's the geartest! So with ll this brain power AWHFY?
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt

08 Dec

Tack bebisarna!
För en av dom bästaste presenterna jag någonsin fått!
(mamma och pappa är inte lika glada på den som jag är, tror det beror på att jag vill leka med den heeela tiden)


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt

06 Dec

Lek i snön!
Det är det bästa Chewie vet! Igår var vi ute i skogen och lekte med en tjejkompis till Chewie. Vi tog någon bild men mest filmade vi honom, ska lägga upp det lite senare idag. Ville bara meddela att vi lever och i Chewies mått njuter för fullt av vädret. Nu när man införskaffat sig en ordentligt vinterjacka så njuter man också av vädret. Speciellt när man blir så glad för hans skull :)

Om man röntgar Chewies ben- undra om man hittar en studsmekanism där då? Han skuttar nämligen upp genom snön och nästan flyger fram genom alla snödrivor, imponerade! Själv så pulsar man sig igenom snön och är helt slut när man hunnit ikapp honom- men det är klart värt allt!


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt

17 Nov

Chewie ville inte posera...


men ack den som ger sig! :D

Här är vi innan en kvällspromenad ( i mitt kontor / gästrum)


Titta mot kameran!- Chewie slickar mig hellre på ansiktet


Kom igen, titta dit nu då!- Chewie förstår inte alls vart han ska kolla...


Där är kameran, titta dääär. - Jahaaaa där är den!


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 1 kommentar | permalänk

Kommentarer


postades för mer än 13 år sen
Linda:
Vilken sötnos du har
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt

10 Nov

Lekkompis


Vi har under en period verkligen funderat hur vår familj ska se ut, vi har två underbara katter och så Chewie men har känt att det fattas ännu en hårig familjemedlem. Chewie vill ju så gärna leka och busa med katterna medan dom bara fnyser åt honom och går därifrån. Vi har därför varit runt och kollat efter just en valp som en dag kan hålla Chewie sällskap och leka med, vi har inte ännu bestämt oss hur vi ska göra men det dunkar några extra slag när jag tänker på en kull. Helst vill jag nog ha en tik, fast det blir nog rätt jobbigt när hon löper och Chewie inte får göra dumma saker :) Vi bor rätt så stort ändå, ca 100kvm och både jag och Erik har egna kontor där vi skulle kunna ha varsin hund under löpperioden men det känns ändå osäkert. Vågar man verkligen ge sig in på det? Tänk om Chewie blir jätte jobbig? Vi har ingen tomt han kan springa av sig på heller, då har funderingarna gått över till om vi kanske ska ha en till hane. Men en till hane? Ännu en grabb som blir helt till sig när han får upp doften av en löpande tik? hahaha, ja ni förstår nog problematiken :)


När kommer min kompis hit?

Men vi funderar vidare helt enkelt för det ska verkligen kännas rätt och vi ska inte behöva bäva inför första löpperioden utan då ska vi veta hur vi ska göra :)

Nu ska jag kela lite med mina bebisar, men först ska jag hurra för det underbara vädret! hahahaha Men det finns inget dåligt väder? Utan bara dåliga kläder...(fast helt ärligt! Hur kul är det att gå bredvid ens vovve när man inte ens kan gå ordentligt utan halkar runt i slasken så att när man går framåt så tar man ett steg bakåt också. Medan Chewie skuttar fram som om det inte fanns en droppe slask på marken..)


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt