10 Nov

Lekkompis


Vi har under en period verkligen funderat hur vår familj ska se ut, vi har två underbara katter och så Chewie men har känt att det fattas ännu en hårig familjemedlem. Chewie vill ju så gärna leka och busa med katterna medan dom bara fnyser åt honom och går därifrån. Vi har därför varit runt och kollat efter just en valp som en dag kan hålla Chewie sällskap och leka med, vi har inte ännu bestämt oss hur vi ska göra men det dunkar några extra slag när jag tänker på en kull. Helst vill jag nog ha en tik, fast det blir nog rätt jobbigt när hon löper och Chewie inte får göra dumma saker :) Vi bor rätt så stort ändå, ca 100kvm och både jag och Erik har egna kontor där vi skulle kunna ha varsin hund under löpperioden men det känns ändå osäkert. Vågar man verkligen ge sig in på det? Tänk om Chewie blir jätte jobbig? Vi har ingen tomt han kan springa av sig på heller, då har funderingarna gått över till om vi kanske ska ha en till hane. Men en till hane? Ännu en grabb som blir helt till sig när han får upp doften av en löpande tik? hahaha, ja ni förstår nog problematiken :)


När kommer min kompis hit?

Men vi funderar vidare helt enkelt för det ska verkligen kännas rätt och vi ska inte behöva bäva inför första löpperioden utan då ska vi veta hur vi ska göra :)

Nu ska jag kela lite med mina bebisar, men först ska jag hurra för det underbara vädret! hahahaha Men det finns inget dåligt väder? Utan bara dåliga kläder...(fast helt ärligt! Hur kul är det att gå bredvid ens vovve när man inte ens kan gå ordentligt utan halkar runt i slasken så att när man går framåt så tar man ett steg bakåt också. Medan Chewie skuttar fram som om det inte fanns en droppe slask på marken..)


Skrivet för mer än 13 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt