06 Feb

Chewie vill leka med andra Eurasier...


Chewie är en sån snäll och fin hund, men även han har sina bustricks :) Han får för sig att sätta igång och leka med missarna, dem uppskattar det dock inte lika mycket som Chewie men när det räcker så säger dem ifrån på skarpen. Då blir Chewie oftast en mycket ledsen Eurasier som gnäller lite och tittar ledsen ner på golvet. Bara för att Embla tycker det är himla kul att leka kull så betyder det Inte att missarna tycker det är kul...

Vi skulle verkligen vilja se hur han kommunicerar med andra Eurasier, han blir helt tokig när han träffar på en Chow-chow som bor i närheten. Tyvärr är den Chowen inte lika förtjust i Chewie så det blir inge lek för dem två.


Både Chewie & Alfons är sugna på kattmaten..(jag försöker fota dem tillsammans)

Här ställer båda upp på en bild tillsammans ( fast Affe ser lite läskig ut i ögonen)
Men visst är det fint ändå? ;)

Häromdagen var Eriks syster här och hälsa på, hon är inte van vid vår ytterdörr och slämde inte igen dörren som man måste om man inte låser den (då den lätt glider upp).Så låg hon uppe i vardagsrummet och kolla på film, helt plötsligt hör hon och Erik hur det låter som bara den där nere. Upp kommer Alfons & Hampus springades och efter dem kommer Chewie med snö över hela nosen- Vad i..?! (tänkte Erik) Det visade sig att dörren stod vidöppen och både Chewie och Katterna hade lekt ute och busat, tur för oss så höll dem sig nära dörren och att det Inte hände någon olycka. Men nu vet vi allihopa att man ska låsa efter sig så att detta inte händer igen :)

Här har vi Chewie när han längtar efter lite av pappas goda ärtsoppa...(han tror iaf att den är god, jag avstod)

Här är han glad och leker oskyldig...(inget tiggande här nej..tror man)

men för varje matsked Erik tog så följde Chewies blick den...


Nu ska vi jobba vidare!

//Gaby


Skrivet för ungefär 14 år sen | Comments 2 kommentarer | permalänk

Kommentarer


postades för nästan 13 år sen
Loree:
Such a deep asnewr! GD&RVVF
postades för nästan 13 år sen
gbewvzqbtn:
gnFWQs yltmebbdsabc
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt