01 Mar

Pirrigt! Chewie ska HD, AD & Patella kollas.


Nu är jag nervös! Har bokat lillgrabben på rönken! Jag hoppas på att allt står rätt till och att han inte har några problem med sina leder på något sätt, inte bara för att jag skulle vilja att han ska paras utan för att han ska må så bra så bra!
Han älskar ju att springa, älskar att springa medan vi åker långfärdsskridskor och jaga hare ;) ( Men bara jaga sen när han hinner ifatt vet han inte riktigt vad han ska göra hehehe)

På Torsdag ska han kollas, sen så måste jag skicka plåtarna men kommer inte riktigt ihåg vart man skickar dem...får ringa "gammel mamma" och fråga. Eller ni kanske vet? Vi har bokat HD, AD och Patella- behövs ögonlysning? Står nämligen inget om det på Eurasierklubben..


" Tittar ut i fjärran och leker snygging"

"Kan jag kolla mot dig nu igen?"

Så här vilt går det till när Chewie springer för fullt ute på isen...så skoj han har! Vi hänger knappt med!


Skrivet för ungefär 14 år sen | Comments 3 kommentarer | permalänk

Kommentarer


postades för ~14 år sen
Ulla:
Oj är det tid för det!. Hoppas verkligen att allt går bra. Veterinären skickar in plåtarna till Skk. Ring gärna om du undrar övar något.Ögonlysning behöva inte! KRAM!
postades för ~14 år sen
Madde:
Hej! Slank in på er fina sida och har nu kikat runt och vill lämna ett avtryck efter oss:). Hoppas att det går bra med röntgenresultatet, alltid nervöst innan man får veta svaret. Ögonlysning är inget krav i klubben men många uppfödare gör det om djuret ska gå i avel. Mvh Madeleine
postades för ~14 år sen
gaby:
tack för lyckoönskningarna! Det funkade, för Chewie är ua :)
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt