09 May

Chewie - En sjusovare?


Har märkt att min vovve gärna sover länge på morgonen, han kan gå upp och dricka lite vatten för att sedan gå och lägga sig igen. När man passerar honom för att klä på sig så rullar han över på rygg och sträcker på tassarna så att man kan klia honom på magen, efter en stund så ligger han och sover djupt igen. Så här blir det speciellt när vi har varit i hundhagen eller varit hos Eriks syster, då sover han djuupt. Han drömmer och drömmer och man hör honom små gny i sömnen, ibland blir det en dov morrning och så rör sig tassarna åt alla håll.

Men visar vi att Nä nu ska vi ut då hoppar han upp ur sömnpositionen springer ner för trapporna (man får hålla i sig om man står på trapporna för det finns risk att bli fälld...hehehe) och stannar upp vid dörren. Där stannar han upp och tar en sista gäspning och sträääääcker på sig så att hela kroppen är beredd på en promenad :)


Min älskade vovve gillar inte att ligga i sängen med oss men nu när fästingperioden har kickat igång så hoppar han gärna upp och brer ut sig över hela sängen och visar med hela kroppen att han är där för kel och lite vila... typiskt :)


Hampus tycker Chewie kan hålla sig på sin del av sängen...dvs vid sidan av sängen :)


Skrivet för nästan 14 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt