04 Aug

Recension på Orijen


Vi har nu testat ett nytt foder om heter Orijen, eftersom det tidigare fodret gjorde så att  Chewie sällan åt och så ville vi  att han skulle få i sig mer proteiner för en stadig vikt. Vi fick tidigare slänga in ost och massa andra godsaker för att han skulle kunna tänka sig överväga Eukanuba maten. Vi fick helt enkelt börja från början och jag fick kolla runt för att hitta ett bättre foder, vi bestämde oss för ett mer proteinrikt foder och med så lite tillsatser som möjligt. Vi hittade då Orijen!


Orijen Adult 4+

Vi är så nöjda med Orijen Adult, han äter morgon och kväll och gärna lite till. Han äter maten som den är och behöver inte ens blötläggas (som vi var tvungna att göra tidigare). Därför får den nästan 5/5 en mycket stark fyra får det blir. För det vore suveränt med liiite mer kolhydrater.

Vi vill nu testa Orijen Red, den låter rätt så bra. Vi får skriva om den om det funkade bra, men han har testa Adult och Adult Fish. Båda går ner i magen och han blir glad varje gång man tar upp hans matskål för att ge honom en måltid.


Skrivet för mer än 8 år sen | Comments 0 kommentarer | permalänk

Kommentarer


Skriv en kommentar

valfritt

valfritt